Carrubin
A Carrubin a szentjánoskenyér szárítása, magtalanítása, darálása során előállított természetes hozamfokozó. Az előállítása során használt, ILCAR technológia miatt, a termék igazi gyógyhatású tulajdonságokkal rendelkezik, a szentjánoskenyér asztringens (hasmenés gátló) és a káros fermentatív folyamatokat fékező összetevőinek köszönhetően.
A Carrubin magas cukortartalma miatt nagyon kellemes ízű, igen energiadús termék, ebből adódóan nyugodtan keverhető kevésbé ízletes takarmányokkal, bármely állatfaj esetében. Tannin tartalma miatt a Carrubin –t használhatjuk az emésztőrendszeri folyamatok stabilizálására is. Továbbá bekeverhető a tápszerbe, tejpótlóba, bármely korai választáskor használatos tápszer esetében. Jól granulálható a magas cukortartalomnak köszönhetően, továbbá, mint ragasztóanyag növeli a pellet minőségét és stabilitását.
A termék megvásárolható webshopunkban! Megnézem most >>