Takarmányenzimek

Econase XT25L (1000kg/IBC)

Az Econase® XT 25 L Trichoderma reesei törzs felhasználásával előállított termék. A termék fő aktivitása a hőstabil endo-xilanáz. Az Econase® XT 25L alkalmazása kukorica, búza, rozs, tritikálé bázisú takarmányok esetén ajánlott. A termék segíti a monogasztrikus állatok emésztőrendszerét, azáltal, hogy lebontja a pentozánokat (főleg arabinoxilánok) és egyéb a gabonákban jelenlévő rostfrakciókat.

A termék jellemzői:

 • tiszta, sötétbarna folyadék
 • könnyen higítható vízzel

Econase XT25P (25kg/müa.zs.)

Az Econase® XT 25 P Trichoderma reesei törzs felhasználásával előállított termék. A termék fő aktivitása a hőstabil endo-xilanáz. A termék jellemzői:világosbarna granulátum. Az Econase® XT 25 P alkalmazása kukorica, búza, rozs, tritikálé bázisú takarmányok esetén ajánlott. A termék segíti a monogasztrikus állatok emésztőrendszerét, azáltal, hogy lebontja a pentozánokat (főleg arabinoxilánok) és egyéb a gabonákban jelenlévő rostfrakciókat.

Az Econase XT 25 P alkalmazása a következő előnyökkel jár:

 • rugalmas formulázás
 • jobb emészthetőség, tömeggyarapodás és takarmányozási hatékonyság
 • kevesebb ragacsos ürülék
 • kevesebb trágya
 • Az Econase® XT 25 P xilanáz kiválóan ellenáll a pelletálásnak, akár 95°C-ig.

Signis (25kg/müa.zs)

A SIGNIS FELGYORSÍTJA A ROSTBONTÓ MIKROBIÓMA KIALAKULÁSÁT.

A mikrobióma módosulása kulcsfontosságú a jó bélműködéshez és így az állatok teljesítményéhez, de önmagában egy xilanáz enzimmel ez időbe telik. A Signis egy xilanáz enzim és egy erjeszthető xilo-oligoszacharid (XOS) kombinációja. Ez a szinergista kettős hatás az egyébként nem hasznosuló rostforrások jobb fermentálását eredményezi.

A Signis gabona alapú takarmányokban való felhasználásra javasolt: kukorica, cirok, búza, tritikálé, árpa, rozs vagy zab, stb. A Signis a monogasztrikus állatok emésztőrendszerét támogatja a pentozánok (főként arabinoxilán, a hemicellulóz összetevője) és egyéb a gabonában jelen lévő rostfrakciók lebontásával.

Vigyázz, kész, növekedj! Vettük a jelet!

Quantum Blue 5G (25kg PE zsák)

A Quantum Blue egy továbbfejlesztett E. coli eredetű fitáz állati takarmányok számára. A Quantum Blue lebontja a növényi alapú összetevőkben lévő fitátot felszabadítva ezzel az állat számára hozzáférhetetlen foszfort. Ez a folyamat elősegíti továbbá a kalcium (és egyéb ásványi) ionok felszabadulását, melyek általában az állat számára felvehetetlen kelát formában kötődnek a fitáthoz.

A Quantum Blue segítségével történő fitát lebontás a fitát anti-nutritív hatásának csökkentése révén tovább javítja az állat teljesítményét.

Quantum Blue 5G – előnyök

 • Nagyobb fitáz aktivitás az optimális pH zónában (2-4)
 • Magasabb kötési affinitás, ezért több fitátot képes lebontani
 • A jobb fitát lebontási képesség hatékonyabb takarmány hasznosuláshoz vezet
 • A legnagyobb mértékű elérhető foszfor, kalcium és nátrium felszabadítás a piacon
 • Jobb „beépített” hőtűrő képesség, bevonat nélkül (non-coated) a gyorsabb felszabadulásért

Quantum Blue 5L (1000kg IBC)

A Quantum Blue segítségével történő fitát lebontás a fitát anti-nutritív hatásának csökkentése révén tovább javítja az állat teljesítményét. Megjelenés: folyadék.

Elérhetőségek

Panadditív Kft.

Cím: 2040 Budaörs, Gyár u. 2./127. épület

Telefon: +36 23/ 886-940

Fax: +36 23 / 886-941

E-mail: pana@panadditiv.hu

Panadditív Kft.
2040 Budaörs, Gyár út 2/127.

Tel: +36 23 886 940
Fax: +36 23 886 941
Email: pana@panadditiv.hu

Copyright 2020 Panadditív Kft. © All Rights Reserved