Takarmány kiegészítők

Syn Carotene 10% (20 kg/aluzsák/p.doboz)

Kategória: Tápértékkel rendelkező adalékanyag, Specifikáció: ß-karotin min. 10%
Funkcionális csoport: Vitaminok, provitaminok, és olyan kémiailag jól meghatározott anyagok, amelyeknek hasonló hatása van.
Leírás: A ß-karotin tartalmaz, amely finoman diszpergál egy módosított keményítő és zselatin mátrixban. Az elegyhez DI-alfa-tokoferol és aszkorbilpalmitátkerül hozzáadásra, mint antioxidánsok. A termék megfelel az EC1831/2003 takarmányadalék-anyagokra vonatkozó minden követelményének.

Farmatan Plus (25 kg/zsák, 1 kg/aluzsák, 100 gramm/alutasak) Panadditiv webshop

A Farmatan Plus egy természetes növényi kivonat, amelyet víz elvonásos technikával, gondos válogatás során kemény fából nyernek ki. A hozzáadott édesítőszer javítja a takarmány ízletességét így növeli a takarmányfelvétel és stabilizálja az emésztési folyamatokat. A termék különleges antioxidáns aktivitása által javítja az immunitást valamint az állat általános egészségi állapotát. Használata javasolt választáskor és stressz helyzet esetén.

Előnyök:

  • Megelőzi a zsír és a vitaminok oxidációját valamint a DNS károsodását.
  • Stabilizálja az állatokat stressz helyzetben (választási időszakban) az optimálistól eltérő környezeti feltételek esetén – javítja az immunitást.
  • Védi a bélrendszert azáltal, hogy biztosítja a nyálkahártya védelmét, így megelőzve a mikrobiális kolonizáció kialakulását és a toxinok felszabadulását.
  • Megelőzi a patogén mikroflóra elterjedését.
  • Megelőzi a túlzott mértékű takarmány fogyasztást (szopós és választási korban)

Kiszerelés: 100 gramm/alu.tasak, 1 kg/zsák, 25 kg/zsák

A termék megvásárolható takarmányadalék webshopunkban! - 1 kg-os kiszerelés;

A termék megvásárolható takarmányadalék webshopunkban! - 100 grammos kiszerelés;

Farmatan (25kg/p.zsák) Panadditiv webshop

A Farmatan egy természetes érzékszervekre ható takarmány-adalékanyag, amelyet víz elvonásos technikával, gondos válogatás során gesztenyefából (Castanea Sativa Mill.) nyernek ki. A technológiai folyamat megfelel a szigorú HACCP előírásoknak. A termék mindenféle háziállatnál alkalmazható.

Előnyök:

  • Megelőzi az oxidatív stresszt és támogatja az általános egészségi állapotot (antioxidáns)
  • Az optimálistól eltérő környezeti feltételek esetén (klíma, higiénia), amelyek stressz helyzetet okozhatnak, stabilizálja az állat általános állapotát és javítja az alom minőségét.
  • Védi a bélrendszert azáltal, hogy biztosítja a nyálkahártya védelmét, így megelőzve a mikrobiális kolonizáció kialakulását és a toxinok felszabadulását. Megelőzi a patogén mikroflóra elterjedését.
  • Javítja a termelési paramétereket (súlygyarapodás, konverzió, takarmányfelvétel)

A termék megvásárolható takarmányadalék webshopunkban! Megnézem most >>

Nutracor 88 (25 kg/műa.zsák)

A nagy termelésű tejelő tehenek az ellést követően nem képesek annyi takarmányt elfogyasztani, amennyi tartalmazza a tényleges tejtermeléshez szükséges tápanyagokat. Különösen igaz ez az energiaellátásra. A laktáció korai szakaszában energiahiány lép fel, negatív energiabalansz alakul ki. Az energia pótlására biztosít könnyen felvehető energiát a Nutracor 88, bendővédett kalcium-szappan.

Összetétel: pálmaolaj zsírsavainak kalcium sója.

Orafti SIPX 78 (25kg/p.zsák) Panadditiv webshop

Állati takarmányozásra alkalmas, por alakú, cikória gyökérből kivont, természetes inulin tartalmú termék. Oligo- és polyszacharidok keveréke, amelyben fruktóz egységek kapcsolódnak glükóz molekulákhoz ß (2-1) kötéssel. Részben hidrolizált inulint is tartalmaz. A fruktóz vagy glükóz egységek teljes száma (= Polimerizációs fok, DP) a cikóriából kivont inulin esetében 2-60 közé esik.

Mire ajánljuk?
Az Orafti SIPX cikória gyökérből kivont, természetes inulin tartalmú rost kiegészítő.

A termék megvásárolható takarmányadalék webshopunkban! Megnézem most >>

Stearolac 90 (25kg/p.zsák)

A nagy termelésű tejelő tehenek az ellést követően nem képesek annyi takarmányt elfogyasztani, amennyi tartalmazza a tényleges tejtermeléshez szükséges táplálóanyagokat. Különösen igaz ez az energiaellátásra. A laktáció korai szakaszában energiahiány lép fel, negatív energia balansz alakul ki, szaporodásbiológiai-, kondíció-, emésztési problémák léphetnek föl. Az energia pótlására biztosít könnyen felvehető energiát a Stearolac 90.

 

Elérhetőségek

Panadditív Kft.

Cím: 2040 Budaörs, Gyár u. 2./127. épület

Telefon: +36 23/ 886-940

Fax: +36 23 / 886-941

E-mail: pana@panadditiv.hu

Panadditív Kft.
2040 Budaörs, Gyár út 2/127.

Tel: +36 23 886 940
Fax: +36 23 886 941
Email: pana@panadditiv.hu

Copyright 2020 Panadditív Kft. © All Rights Reserved