Színezők

Gp Oro 40 (20 kg)

A Gp Oro 40-ben levő pigment befolyásolja a broiler bőr-, csőr-, lábszínét, és tojó állományok esetén a tojássárgájának a színét.

A Gp Oro 40 egy természetes pigment, amelyet a büdöske virág (Tagetes erecta) szirmaiból nyernek, szaponifikálás során. Az így kinyert pigmenteket stabilizálják és homogenizálják. A terméket alapvetően xantofillek alkotják: transz lutein és transz zeaxantin. Ezen anyagok magas biológiai elérhetősége biztosítja a hatékony tápanyagfelszívódást.
Felhasználási terület: baromfi takarmány-adalékanyag, broiler és tojó takarmányozására.
Összetétel: Büdöske virág, antioxidánsok, lágy víz, vivőanyag.Mire ajánljuk?
A Gp Oro 40-ben levő pigment befolyásolja a broiler bőr-, csőr-, lábszínét, és tojó állományok esetén a tojássárgájának a színét.

 

Novioro Y40 (20kg)

A tojás sárgájának színe a tojótyúk étrendjétől függ. Ha elegendő sárga-narancs növényi pigmenthez jut, vagyis elegendő xantofill tartalmú takarmányt kap, akkor ezek a pigmenteket beépülnek a tojás sárgájába.
Ha a tojótyúk takarmánya kukoricát és lucernalisztet tartalmaz, akkor a tojás sárgája intenzív sárga színű lesz, míg azonban ha búzát vagy árpát eszik, akkor a sárgája színe világosabb lesz. A színtelen takarmány, mint pl.: a fehér kukoricaliszt, majdnem teljesen színtelen tojássárgáját eredményez. A természetes sárga-narancs anyagok, mint például a büdöske virág kivonat, a világos takarmányokhoz adva fokozzák a tojás sárgájának sárga színét.

Összetétel: stabilizált karotinoidok és xantofilok természetes forrásból (Lutein és Zeaxanthin) (Tagetes erecta).

 

Elérhetőségek

Panadditív Kft.

Cím: 2040 Budaörs, Gyár u. 2./127. épület

Telefon: +36 23/ 886-940

Fax: +36 23 / 886-941

E-mail: pana@panadditiv.hu

Panadditív Kft.
2040 Budaörs, Gyár út 2/127.

Tel: +36 23 886 940
Fax: +36 23 886 941
Email: pana@panadditiv.hu

Copyright 2020 Panadditív Kft. © All Rights Reserved