Speciális termékek

Aeroforte

Az Aeroforte esszenciális olajokra alapozott természetes anyag, melynek pozitív hatása van a légúti problémákkal kűzdő állatoknál. Az Aeroforte segít az állatoknak megszabadulni a légutakat elzáró nagyobb mennyiségű kóros nyálkától. Így az Aeroforte stimulálja a levegő/oxygen felvételt, ezáltal nő a takarmányfelvétel és javul az energiaháztartás. Ezenkivül pozitív hatása van hőstressz idején is.

Hoofprotect

Csülökápoló készítmény, fürösztőoldat készítéséhez, sertések részére. A termék kelátkötésű cinket és szerves savakat tartalmaz. Kiszerelés: 10l, 200l, 1000l

Pro-Mac Pigs

A Pro Mac olyan folyékony takarmánykiegészítő, amely szerves savak, ásványi anyagok, B vitamin komplexek, aminosavak és növényi kiegészítőkön alapul. A Pro Mac-nak pozitív hatása van a sertés vízfelvételére, gyomor- és bélflórájára. A Pro Mac támogatja a vakcinázási és egyéb stressz helyzeteket, mint például a hőstressz. A termék pozitív hatással van a gyomor és bélrendszerre és megelőzi a túlzott patogén baktériumok túlzott növekedését a stresszhelyzet alatt.

Ultimate Copper

Az Ultimate Réz kelátokhoz kapcsolódó réz. A kelátok megvédik a komplexet savas környezetben, és így azok könnyen, nehézségek nélkül keresztüljutnak a savas pH-jú gyomron. Így az ásványok a belekben megfelelően hozzáférhetők, és a specifikus problémák alacsony mennyiséggel kezelhetők. A réz az alábbiak miatt fontos az állat számára: ? Anyagcsere: A réz számos enzim aktív alkotóeleme. A réz fontos szerepet tölt be a szabad gyökök eltávolításában. A réz részt vesz a vörösvérsejtekben a vas megkötésében. ? Egészség: A réz az immunrendszer működéséhez szükséges. ? A test felépítése: A réz aktívan részt vesz a bőr, szőr és tollazat képződésében.

Elérhetőségek

Panadditív Kft.

Cím: 2040 Budaörs, Gyár u. 2./127. épület

Telefon: +36 23/ 886-940

Fax: +36 23 / 886-941

E-mail: pana@panadditiv.hu

Panadditív Kft.
2040 Budaörs, Gyár út 2/127.

Tel: +36 23 886 940
Fax: +36 23 886 941
Email: pana@panadditiv.hu

Copyright 2020 Panadditív Kft. © All Rights Reserved