Savanyítók

Kétkomponensű Sav

Novicid (25kg/kanna) Panadditiv webshop

Kiterjedt kutatások bebizonyították, hogy a szerves savak és sóik az állat étrendjén belül
javítják a teljesítményt azáltal, hogy az állati baktériumokat, pl.: penész és egyéb káros
mikroorganizmusok, ellenőrzés alatt tartják.
A Novicid használata egyrészt fokozza a pepszinogén termelést és elősegíti a
fehérjeemésztést, másrészt barrier jellegénél fogva gátolja a patogének elterjedését, végső
soron megvéd a sok kellemetlenséget okozó hasmenéstől.
Kiszerelés: 25 kg/zsák

A termék megvásárolható webshopunkban! Megnézem most >>

Többkomponensű Sav

Kanters Acid Ca/P

A Kanters Acid Ca/P folyékony ivóvíz kiegészítő, melynek alapja a kalcium és a foszfor, szerves savakkal kombinálva. A Kanters Acid Ca/P adható baromfinak (főleg broiler csirkének, tenyész és árutojó állományoknak) és sertésnek (elsősorban kocáknak és hízóknak). A kalcium relatív magas szintje hozzájárul az egészséges csontváz képződéséhez és fenntartásához egyes szervek működéséhez enzimek illetve a tej és a tojás termelődéséhez.

A vérből való felszívódás után a csontokban raktározódik. A helyes kalcium /foszfor arány nélkülözhetetlen a többi ásványianyag működéséhez. A foszfor is szükséges a vázrendszer működésének fenntartásához, nélkülözhetetlen a zsírok szállításában az enzimek valamint a tej és a tojás képződéséhez. A termék savtartalma alacsonyan tartja, a pH-t ezáltal gátolja a baktériumok ,káros penészek és gombák elszaporodását valamint segíti a fehérjék emésztését.

Novicid HPPanadditiv webshop

A szerves savakat és sóikat sikerrel alkalmazzák az intenzív állattenyésztésben. Jelen vannak a természetben, mint a növények és az állati szövetek alkotói, az állatok képesek szerves savakat előállítani az emésztőrendszerükben, ezek a savak főleg a vastagbélben képződnek. Széleskörű kutatások bebizonyították, hogy a szerves savak alkalmazása az állati takarmányozásban ellenőrzés alatt tartja a baktériumok a penész és egyéb káros mikroorganizmusok szintjét.

Előkeverék. Jól kiegyensúlyozott, szabadon önthető, PH csökkentő sav és só keverék.

A termék megvásárolható webshopunkban! Megnézem most >>

Premium Acid

A termék ecetsavat és hangyasavat tartalmaz. A Premium Acid egy kiegészítő takarmány, amelyet baromfi és sertés itatóvizéhez, illetve folyékony takarmányához adagolhatunk. A napi adag legfeljebb 1,8%-ot tartalmazhat ebből a takarmányból. A malacok napi adagja a választás utáni 4 hétig legfeljebb 10,6%-ot tartalmazhat ebből a takarmányból. A malacok napi adagja a választás után 5-8 hétig legfeljebb 7,1%-ot tartalmazhat ebből a takarmányból.

Elérhetőségek

Panadditív Kft.

Cím: 2040 Budaörs, Gyár u. 2./127. épület

Telefon: +36 23/ 886-940

Fax: +36 23 / 886-941

E-mail: pana@panadditiv.hu

Panadditív Kft.
2040 Budaörs, Gyár út 2/127.

Tel: +36 23 886 940
Fax: +36 23 886 941
Email: pana@panadditiv.hu

Copyright 2020 Panadditív Kft. © All Rights Reserved