Savanyítók

Novibac Pro Liquid (1000kg/IBC)

A Novibac PRO Liquid szinergikus összetételéből adódóan gyors pH csökkentő hatásával (hangyasav) meggátolja a patogén kórokozók további terjedését, illetve hatékonyan megakadályozza a penész és az élesztőgombák elterjedését (propionsav), azok toxinképzését. A Novibac PRO L hatékonyan gátolja a patogén mikroorganizmusok megtelepedését, poliferációját.

Novicid (25 kg/p.zsák) Panadditiv webshop

A takarmány savanyítása Novicid termékekkel alapvető fontosságú a modern sertéstakarmányozásban. A savanyítás elősegíti a pH csökkentést a még fejlődésben lévő, változás alatt álló gyomorban. A Novicid használata egyrészt fokozza a pepszinogén termelést és elősegíti a fehérjeemésztést, másrészt barrier jellegénél fogva gátolja a patogének elterjedését, végső soron stabilizálja az emésztési folyamatokat. Előkeverék. Erősen koncentrált keveréke a szerves savaknak, melyek antimikrobiális
tevékenységük révén csökkentik a takarmány ph-ját.

A termék megvásárolható takarmányadalék webshopunkban! Megnézem most >>

 

Novibac CF 30 (25kg/p.zsák) Panadditiv webshop

A mikroorganizmusok jelenléte az állati takarmányban és különösképp a termelési környezetben, aggodalmat okoz a takarmánygyártók, állattartók, fogyasztók és az egészségügyi hatóságok körében. A mindenütt jelenlévő szalmonella és annak súlyos gazdasági és egészségügyi kockázata olyan átfogó és alapos higiéniai menedzsmentet kíván, amely az egész folyamatra kiterjed a táplálástól a húsfeldolgozáson keresztül egészen a fogyasztásig. Bizonyos szerves savak,- amelyek jó arányban és szinergikus kombinációban hatnak egymásra-  anti-mikrobás tevékenységük széles körben elismert.

Előkeverék. Kiegyensúlyozott, porlasztva szárított, szabadon önthető savak és sók keveréke.
Fő összetevők: Kalcium-formiát, kalcium-propionát, kalcium-citrát.

A termék megvásárolható takarmányadalék webshopunkban! Megnézem most >>

 

Novibac CF 60 (25kg/p.zsák)

A keverék takarmányok és a takarmány alapanyagok potenciális kórokozó organizmusokat hordoznak, mint a: Salmonella, E.Coli, Streptococcus, Clostridium sp., Klesbiella, stb. A Novibac CF 60 termék 100% aktív kémiailag reagált és hatékony keveréke szerves savaknak és sóinak. Ez az egyensúlyban lévő kombináció gyors és hosszú távú védelmet biztosít a baktériumos fertőzések ellen a takarmányban és a bélben. A Novibac CF 60 savai keresztülhatolnak a sejtmembrán zsír rétegén és a sejtek pH-ját egyensúlyon kívül tartják.

Ez a folyamat a sejtosztódást gátolja. Amikor az állat a Novibac CF 60 –at felveszi, a sók disszociálnak és újra savak lesznek. Ezek a savak segítenek a pH leszorításában az emésztő rendszerben, ahol a koliform baktériumok számát drasztikusan csökkenti. Az alacsonyabb pH ugyanakkor stimulálja az emésztő enzimek aktivitását a gyomorban növelve a tápanyagok és gyógyszerek adszorpcióját.

 

Novicid HP (25kg/p.zsák) Panadditiv webshop

A szerves savakat és sóikat széles körben sikerrel alkalmazhatjuk az intenzív állattenyésztés során. Ezek jelen vannak a természetben növényi összetevők vagy állati szövetek formájában. Az állatok képesek ezeket a szerves savakat az emésztőrendszeren belül, különösképpen a vastagbélben kialakítva, megtermelni. Kiterjedt kutatások bebizonyították, hogy a szerves savak és sóik az állat étrendjén belül javítják a teljesítményt azáltal, hogy az állati baktériumokat, pl.: penész és egyéb káros mikroorganizmusok, ellenőrzés alatt tartják. A Novicid termékek használata egyrészt fokozza a pepszinogén termelést és elősegíti a fehérjeemésztést, másrészt barrier jellegénél fogva gátolja a patogének elterjedését, végső soron stabilizálja az emésztési folyamatokat.

A termék megvásárolható takarmányadalék webshopunkban! Megnézem most >>

 

Novicid V New (25kg/p.zsák)

A Novicid V termék kémiai reakciók során előállított vegyületek keverékét tartalmazza. Az így kialakított vegyületek nem lépnek reakcióba a premixek és egyéb kiegészítő takarmányok alkotórészeivel, 100 %-ban semlegesítettek. Gazdagok azonban kalcium kiegészítésben. Semlegesített kémiai tulajdonságaiknál fogva nem agresszívek, kezelésük biztonságos.

 

Elérhetőségek

Panadditív Kft.

Cím: 2040 Budaörs, Gyár u. 2./127. épület

Telefon: +36 23/ 886-940

Fax: +36 23 / 886-941

E-mail: pana@panadditiv.hu

Panadditív Kft.
2040 Budaörs, Gyár út 2/127.

Tel: +36 23 886 940
Fax: +36 23 886 941
Email: pana@panadditiv.hu

Copyright 2020 Panadditív Kft. © All Rights Reserved