Speciális termékek

Pan-Ír (20kg)

Malac panír.
Újszülött sertések fürdetője, mely hatékonyan gátolja a környezeti baktériumok és penészek fejlődését. 100%-ban természetes készítmény. A Panír egy 100% -ban természetes eredetű, semleges hatású készítmény.

 • Az újszülött állatok hypotermia kontrollja
 • Kevesebb bőr és köldök fertőzés
 • Egyszerűbb naposállat menedzsment
 • Jobb állati teljesítmény
 • Higiénikusabb környezet és állat, kevesebb gyógyszerfelhasználás
 • A környezeti baktériumok és penészek fejlődését hatékonyan gátolja
 • Ammónia megkötés

Mire ajánljuk: Sertés, újszülött állatok fürdetője.

A termék megvásárolható takarmányadalék webshopunkban! Megnézem most >>

 

Aeroforte

Az Aeroforte esszenciális olajokra alapozott természetes anyag, melynek pozitív hatása van a légúti problémákkal küzdő állatoknál. Az Aeroforte segít az állatoknak megszabadulni a légutakat elzáró nagyobb mennyiségű kóros nyálkától. Így az Aeroforte stimulálja a levegő/oxigén felvételt, ezáltal nő a takarmányfelvétel és javul az energiaháztartás. Ezenkívül pozitív hatása van hőstressz idején is.

Calvinizor – drencspisztoly

A Calvinizor termék használatához javasoljuk drencspisztoly alkalmazását, amely segítségével közvetlenül a százrétű gyomorba tudjuk juttatni a terméket. A bendőt elkerülve gyorsabb, hatékonyabb eredményt kapunk, ami a gyomorvályú reflex záródásával érhető el. Kérje ki állatorvosa véleményét a helyes drencspisztoly használatról!

Calvinizor – kálciumpótló

A kalciumhiány az ellés ideje körüli időszakban fordul elő legvalószínűbben, amikor a tehénnek magas metabolikus igényei vannak. A kalcium-hiány szélsőséges esetben ellési bénulásban, a tehén klasszikus elfekvésében nyilvánul meg. A frissen ellett tehenek akár 60%-a, azaz 10-ből, minden 6. tehén! kalcium hiányban szenved. A Calvinizor kalcium-klorid tartalmú, és kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy a vér kalciumszintjét 15 percen belül megemelje! Az adagolásra vonatkozóan kérje szaktanácsadónk segítségét!

Intesti Flora

Az Intesti-Flora folyékony takarmány-kiegészítő, amely szerves savak (tejsav, ecetsav, hangyasav, propionsav, szorbinsav), oligoszacharidok (cikória kivonat), és réz-kelát kombinációján alapul. Az Intesti-Flora megakadályozza a patogén mikroorganizmusok (E.coli, Salmonella sp., Clostridium sp.) megtapadását a bélhámsejteken és stabilizálja a bélflórát.  béltraktusban és megállítja a patogén mikroorganizmusok növekedését (úgymint Salmonella és a Coliformok). Következésképpen az Intesti-Flora pozitív hatással van a madarak növekedésére, takarmány hasznosítására, általános egészségügyi állapotára.

Gastroherb Panadditiv webshop

Monogasztrikus állatok emésztőszervi kórképeinek kezelését támogató és energiaellátás javítására szolgáló kiegészítő takarmány.
Összetevők: fahéj kivonat, kakukkfű kivonat, csalánlevél kivonat, szegfűszeg kivonat, kamilla kivonat.
A hasonló hatású növényi kivonatok szinergizmusa érvényesül, így lényegesen erősebb az antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatás. A termék esszenciális olajok és flavonoidok keveréke.
Alkalmazás: sertés
Ez a termék megvásárolható webshopunkban! Megnézem most >>

Pro-Mac Pigs

A Pro Mac olyan folyékony takarmánykiegészítő, amely szerves savak, ásványi anyagok, B vitamin komplexek, aminosavak és növényi kiegészítőkön alapul. A Pro Mac-nak pozitív hatása van a sertés vízfelvételére, gyomor- és bélflórájára. A Pro Mac támogatja a vakcinázási és egyéb stressz helyzeteket, mint például a hőstressz. A termék pozitív hatással van a gyomor és bélrendszerre és megelőzi a túlzott patogén baktériumok túlzott növekedését a stresszhelyzet alatt.

Pro-Mac Poultry

Pro Mac egy folyékony ivóvíz kiegészítő, melynek alapja különböző szerves savak keveréke, ásványi szerves anyagok, B vitamin komplex, aminosavak és növényi sejtfalkivonatok. A Pro Mac-nak pozitív hatása van a baromfi féléknél az ivóvíz felvételre a gyomor és bélrendszer működésére, valamint a jó bélflóra kialakítására. Különösen fontos a kritikus felnevelési fázisok problémamentes áthidalására.

Pro Mac támogatja az emésztőrendszer működését, növeli a takarmányfelvételt és segíti a hőstressz kivédését. A termék támogatást nyújt a vakcinázás alatti stressz kivédésében, pozitívan hat a gyomor működésére, valamint a jó bélflóra megőrzésére azáltal, hogy meggátolja a patogén baktériumok elszaporodását a stressz szituációk alatt.

Intesti Fit Panadditiv webshop

A leghatékonyabb segítség az emésztőrendszernek.  Helyreállítja a bélrendszer egészségét, nedves alom kontroll.
Az Intesti Fit kelát kötésű ásványi anyagok és aminosavak kombinációja, amely hatékonyan segíti az immunrendszert és helyreállítja a bélrendszer egészségét.

Mit tartalmaz a termék:
ásványok: réz, cink, magnézium
aminosavak: lizin, metionin

Mire ajánljuk?
•    Nedves alom és hasmenés szabályozására
•    Választást követően, választási hasmenés megelőzésére
•    Csökkenti a baktériumok növekedését, mint például E.coli, Clostridium, és Salmonella baktériumok csökkentésére
•    Antibiotikum felhasználásának csökkentésére irányuló programok
•    Csökkenő növekedés esetén

A termék megvásárolható webshopunkban! Megnézem most >>

Intesti Forte Panadditiv webshop

Az immunrendszer erősítéséhez! Az Intesti-Forte kelát kötésű ásványi anyagok és aminosavak kombinációja, amely hatékonyan segíti az immunrendszert és helyreállítja a bélrendszer egészségét. A különböző stresszhelyzetek negatív hatással vannak az állat emésztőrendszerére, zavart okozhatnak a bélflórában és a bélfal sejtjeinek a károsodását is okozhatják.

Mit tartalmaz a termék:
ásványok: cink, réz, magnézium
aminosavak: lizin, metionin

Mire ajánljuk?

 • Immunrendszer erősítésénél
 • Választást követően, megelőzve a választáskori hasmenést
 • Hámsérüléseknél
 • Elősegíti a megtermékenyülést
 • Egészséges tollazat
 • Segíti a fertilis tojások arányát a szülőpároknál

A termék megvásárolható webshopunkban! Megnézem most >>

Elérhetőségek

Panadditív Kft.

Cím: 2040 Budaörs, Gyár u. 2./127. épület

Telefon: +36 23/ 886-940

Fax: +36 23 / 886-941

E-mail: pana@panadditiv.hu

Panadditív Kft.
2040 Budaörs, Gyár út 2/127.

Tel: +36 23 886 940
Fax: +36 23 886 941
Email: pana@panadditiv.hu

Copyright 2018 Panadditív Kft. © All Rights Reserved  | Készítette: Hornyák Design